Over Délifrance 

Bekijk onderstaande inspirerende video over ons bedrijf.


Voor ieder
moment van
de dag
Vers gebakken en belegd

Wij bakken, net als de Fransen, de gehele dag door. Je bent dus altijd zeker van vers gebakken brood. De broodjes worden voor het oog van de klant vers belegd. Naast deze vers belegde baguettes, kun je bij Délifrance ook genieten van overheerlijke zoete en hartige lekkernijen en het Franse gebak, zowel ter plekke als via de take-away. Zo kun je ook thuis of onderweg genieten van écht Frans brood!


Geen toege-
voegde
e-nummers
Lekker op z’n Frans genieten

Bij de Délifrance restaurants kun je genieten van het écht Franse brood, dat behalve lekker en vers ook nog eens heel gezond is. Onze producten worden namelijk gemaakt volgens authentiek Franse recepturen en met uitsluitend natuurlijke ingrediënten. De gebruikte tarwe is afkomstig van onze eigen graanvelden in Frankrijk.


Franse Sfeer
Medewerkers met passie voor het vak

Bij Délifrance geniet je van kwalitatief hoogwaardige producten, bereid met de grootste zorg door medewerkers met een passie voor het vak en voor wie de klant koning is! Kom binnen in de overheerlijke wereld van Délifrance en geniet van onze smakelijke producten!


Meel van
Franse molens
Grands Moulins de Paris
Délifrance maakt onderdeel uit van een van de grootste molenaars in Frankrijk, Grands Moulins de Paris. Door samenwerking met de beste tarweproducenten kunnen zij de beste tarwe selecteren. En door constante kwaliteitscontroles en beheersing van het gehele proces - van graankorrel tot eindproduct - resulteert dit in heerlijke lekkernijen van absolute topkwaliteit. Dat zie je, dat ruik je, dat proef je!


Vacatures

Voor eventuele vacatures bij een Délifrance restaurant of corner kun je contact opnemen met de desbetreffende vestiging.

Klik hier voor een overzicht van alle Délifrance vestigingen.


Contactgegevens

Délifrance Nederland BV
Keurmeesterstraat 19
2984 BA Ridderkerk
Postbus 4020 2980 GA
Ridderkerk

e-mail: info@clubdelifrance.nl